A+ A A-

Mikrofin je Dječijem odjelu bolnice u Bijeljini uručio kompjuter sa pratećom opremom. Kompjuter je neophodan dio opreme za ultrazvučni aparat, koji će omogućiti brže i kvalitetnije obavljanje posla osoblju bolnice. Pored navedenog Mikrofin je u dogovoru sa načelnikom ovog odjela, Dr. Brankom Gavrić uredio zidove bolnice i soba na odjelu sa foto tapetama na kojima su motivi iz crtanih filmova, čemu su se posebno obradovala djeca.

DjecijaBolnica2010

Ova donacija je samo jedna od mnogih aktivnosti kojima Mikrofin nastoji poboljšati život ljudi s kojima živimo i radimo. Trudimo se da svi osjete plodove našeg uspješnog poslovanja. Kroz cijeli niz humanih i kreativnih projekata maksimalno ulažemo u zajednicu. Posebno nas raduje svaki projekat u kojem na bilo koji način pomažemo djeci. Ova akcija s dječijim odjelom je nastavak jedne lijepe saradnje. Obećali smo i ponovo smo tu. Podsjetićemo da smo prošle godine, 05. februara ovoj istoj bolnici poklonili medicinsku opremu neophodnu za kvalitetnije liječenje na odjelu.

Mislimo da je važno upamtiti da mi koji smo u privilegovanom položaju, koji smo zdravi i dobro nam ide, treba uvijek da se osvrnemo i na one koji nisu imali takvu sreću. Mikrofin se toga drži, nadamo se da će i drugi.

Mikrofin podržava sve aktivnosti koje za cilj imaju sretno odrastanje i zdrav razvoj djece.

2017 Mikrokreditno društvo Mikrofin, Banja Luka

Pretraga