A+ A A-

 

Gradski tamburaški orkestar održao je sinoć koncert u gradiškom Kulturnom centru, na oduševljenje mnogobrojne publike koja je ovacijama ispratila pobjednike ovogodišnjeg „Tamburica festa“.

Uz podršku Mikrokreditnog društva „Mikrofin“, koje ove godine proslavlja 20 godina uspješnog poslovanja, banjalučki tamburaši predstavili su se gradiškoj publici mnogobrojnim hitovima, koji su digli na noge publiku u Kulturnom centru.

Izvršna direktorica Mikrofina Radmila Bijeljac izjavila je ovaj koncert poklon građanima Gradiške i njihovim brojnim klijentima:

Veliko nam je zadovoljstvo što smo, zajedno sa našim dugogodišnjim klijentima, bili u prilici da proslavimo ovaj jubilej i u Gradišci. U godinama iza nas, Mikrofin je, upravo zahvaljući svojim klijentima, stasao u apsolutnog lidera na bh. tržištu mikrofinansija. Ovaj koncert, kao i brojna druga kulturna dešavanja koja ćemo organizovati do kraja godine, naš je skroman način da im zahvalimo za godine vjernosti i poslovne saradnje“.

Ona je podsjetila da su, u znak zahvalnosti prema vjernim klijentima, ove godine širom BiH organizovali brojne donatorske akcije, ali i pozorišne predstave i koncerte, poput sinoćnjeg u Gradišci.

Naša želja je da se odužimo lokalnim zajednicama, stavljajući naglasak na razvoj kulturnog života, a pogotovo kad je riječ o manjim gradovima koji često nisu u mogućnosti da ugoste kvalitetne muzičke sastave i pozorišne produkcije“, navela je ona.

U okviru proslave dvadesete godišnjice, Mikrofin je ove godine, pored svojih redovnih donatorskih aktivnosti, organizovao i akciju izgradnje pet dječijih igrališta širom BiH. Dva igrališta, ona u Prijedoru i Banjaluci, već su izgrađena, a do kraja godine bi još tri grada trebalo da dobiju novi prostor za igru i rekreaciju najmlađih.  

2017 Mikrokreditno društvo Mikrofin, Banja Luka

Pretraga