A+ A A-

Banjalučka filijala Mikrokreditnog društva „Mikrofin“ je u prisustvu brojnih klijenata i saradnika proslavila dvadesetu godišnjicu uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini. Upravo u Banjaluci je 1997. godine počela s radom prva poslovnica ove kompanije, koja je danas prisutna u preko 70 mjesta širom BiH. Od samog nastanka do danas, „Mikrofin“ je apsolutni lider na tržištu mikrokreditiranja.

Tokom proteklih 20 godina nastojali smo zadobiti i zadržati povjerenje svojih klijenata. Čast nam je i zadovoljstvo što ovaj važan jubilej večeras proslavljamo upravo s njima. Mikrofin je postao sinonim za visok kvalitet usluge, dostupnost i posvećenost klijentima, a to nam je i motiv da nastavimo dalje s jednako dobrim rezultatima,“ izjavio je Boris Todić, Šef filijale Mikrofina u Banjaluci.

Povodom obilježavanja jubileja i aktivnog djelovanja na polju društvene odgovornosti, kompanija „Mikrofin“ je ove godine uručila niz vrijednih donacija, od kojih se posebno ističe pet dječijih igrališta: prvo i najveće je poklonjeno mališanima banjalučkog naselja Borik.

 

 

2017 Mikrokreditno društvo Mikrofin, Banja Luka

Pretraga