A+ A A-

Brzi Krediti Baner za MF sajt do 1500KM

Bitne stvari se ne mogu odložiti. A kada je najbitnije, tad smo najbrži. Bilo da su vaši planovi vezani za poslovne ili privatne potrebe, spremni smo da ih realizujemo u ekspresnom roku.

Brzi krediti za stanovništvo se plasiraju bez žiranata i bez naknade za troškove obrade.

 

Brzi krediti za stanovništvo:

• Korisnici: Fizička lica sa određenim primanjima koja obezbjeđuju urednu otplatu kredita, a imaju potrebu za brzim kratkoročnim kreditom.

• Iznos: 300-1.500 KM

• Rok otplate: Do 12 mjeseci, minimalni anuitet 40 KM.

• Kamatna stopa:

Nominalna kamatna stopa je fiksna i iznosi 23%.

Za iznos 1.500 KM sa rokom otplate 12 mjeseci uz NKS 23% i bez troška provizije za obradu kredita efektivna kamatna stopa iznosi 25,65%.

Prikazana efektivna kamatna stopa uključuje nominalnu kamatnu stopu i proviziju za obradu kredita. Tako iskazana EKS je reprezentativni primjer i informativnog je karaktera. Konkretan podatak koji se odnosi na vaš kreditni zahtjev možete dobiti u poslovnici Mikrofina, uvidom u nacrt Ugovora o kreditu, a naše osoblje će vam pojasniti sve stavke i odgovoriti na sva eventualna pitanja vezana za realizaciju kredita.

Na primjer, zavisno od roka otplate i iznosa kredita, rate bi iznosile*:

Pozajmica tabela za sajt

*Podaci u tabeli su približne vrijednosti. Naznačene rate su povoljnije za lojalne klijente i klijente s urednom kreditnom istorijom. Za tačne iznose rata posjetite najbližu kancelariju Mikrofina.

2017 Mikrokreditno društvo Mikrofin, Banja Luka

Pretraga