Mikrofin tim

MIKROFIN TIM

Rukovodstvo Mikrofina je tim visokoobrazovanih profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom u oblasti mikrofinansija. Uz maksimalnu posvećenost klijentima i sa smjelim i svježim pristupom poslovanju, doveli su Mikrofin do nivoa snažne finansijske institucije, koja se stalno razvija i usavršava.

Mladen Bosnić – Direktor

Mladen je u Mikrofinu od 2010. godine, gdje je najprije bio na poziciji Pomoćnika direktora za sektor operacija, a zatim na poziciji Izvršnog direktora. Mladen ima bogato iskustvo u oblasti mikrofinansiranja, upravljanja i strateškog planiranja.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Radmila Bjeljac –  Izvršni direktor

Radmila Bjeljac ima bogato iskustvo u oblasti upravljanja u mikrofinansijama. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Banjoj Luci 1995. godine, a 2013. godine završila je magistarske studije na Fakultetu za preduzetništvo i menadžment u Banjoj Luci. Karijeru je izgradila u Mikrofinu, gdje je radila na različitim menadžerskim pozicijama, stekavši temeljno poznavanje upravljanja u oblastima finansija, prodaje finansijskih usluga, razvoja proizvoda, rizika, razvoja ljudskih resursa, pa do rukovođenja cijelom firmom u funkciji direktora. Posjeduje i višegodišnje iskustvo u oblasti strateškog upravljanja u finansijskom sektoru.

Intenzivno prati trendove u finansijskom poslovanju kroz stručna usavršavanja na prestižnim institucijama u zemlji i inostranstvu. Govori engleski jezik.

Mira Cvijan – Izvršni direktor

Zaposlena u Mikrofinu od 2002. godine, a od 2008. godine na rukovodećim pozicijama, i to kao šef računovodstva, a nakon toga kao rukovodilac Službe finansija i računovodstva. Posjeduje iskustvo i u oblasti planiranja i analize.  Stručna znanja je tokom rada  usavršavala kroz razne seminare iz oblasti finansija i računovodstva, menadžmenta i upravljanja rizicima. Na poziciji Izvršnog direktora nalazi se od 1.2.2018. godine i odgovorna je za rad sljedećih službi: Službe finansija i računovodstva, Službe sredstava i odnosa sa investitorima, Služme administracije i arhivskog poslovanja i Službe za upravljanje i kontrolu kreditnog rizika i portfolija društva.

KONTAKT

Mikrokreditno društvo
"Mikrofin" d.o.o. Banja Luka

Adresa: Banja Luka – Vase Pelagića 22
Telefon: +387 51 230 330
E-mail: mikrofin@mikrofin.com
Radno vrijeme: 08:00 – 16:00

Pošaljite nam poruku