Mikrofin tim

MIKROFIN TIM

Rukovodstvo Mikrofina je tim visokoobrazovanih profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom u oblasti mikrofinansija. Uz maksimalnu posvećenost klijentima i sa smjelim i svježim pristupom poslovanju, doveli su Mikrofin do nivoa snažne finansijske institucije, koja se stalno razvija i usavršava.

Mladen Bosnić – Direktor

Mladen BosnićMladen je u Mikrofinu od 2010. godine, gdje je najprije bio na poziciji Pomoćnika direktora za sektor operacija, a zatim na poziciji Izvršnog direktora. Mladen ima bogato iskustvo u oblasti mikrofinansiranja, upravljanja i strateškog planiranja.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Milijana Čavić – izvršni direktor

Milijana je od oktobra 2019. godine zaposlena u MKD Mikrofin, na poziciji Izvršnog direktora. Zadužena je za upravljanje prodajnom mrežom, marketingom, indirektnim kanalima prodaje i odnosima sa investitorima.

Završila je Ekonomski fakultet ( Univerzitet u Banjoj Luci). Ima bogato iskustvo u radu u bankarskom sektoru, u segmentu vođenja poslovnih odnosa sa pravnim licima ( Corporate i malih i srednjih preduzeća). Ima značajno iskustvo u radu u sektoru telekomunikacija, u segmentu poslovnih odnosa sa zavisnim preduzećima. Tokom 2019. godine radila je i kao finansijski savjetnik za UNDP Srbija. Govori engleski, njemački i španski jezik.

KONTAKT

Mikrokreditno društvo
"Mikrofin" d.o.o. Banja Luka

Adresa: Banja Luka – Vase Pelagića 22
Telefon: +387 51 230 330
E-mail: mikrofin@mikrofin.com
Radno vrijeme: 08:00 – 16:00

Pošaljite nam poruku