Mikrokreditno društvo Mikrofin nudi robne kredite za fizička lica, preduzetnike i poljoprivrednike, za finansiranje kupovine u preko 700 partnerskih radnji širom BiH.

Od Novog Grada do Trebinja, skoro u svakom gradu, građani koji su se našli u situaciju da ne mogu kupiti robu koja im je potrebna sada imaju priliku da to urade na više mjesečnih rata.

Na ovaj način omogućena je brza i efikasna kupovina na rate, uz veliku mogućnost izbora robe. Bilo da se radi o novim kućanskim aparatima, namještaju, sportskoj opremi, računarskoj opremi, mobilnim telefonima, kao i većini druge robe široke potrošnje, ovi krediti omogućuju jednostavno finansiranje kupovine.

I ovaj put, Mikrofin je posebno mislio na poljoprivrednike, koji po veoma povoljnim uslovima u najopremljenijim radnjama, imaju mogućnost kupovine na rate mehanizacije i repromaterijala potrebnih za nesmetan rad.   

Robni krediti Mikrofina su koncipirani na način da je proces odobravanja sveden na minimum, čime je u potpunosti olakšana kupovina željenih proizvoda. 

Inače, Mikrofin je prepoznatljiv po brzoj realizaciji svih kreditnih linija, a klijentima su na usluzi i operateri, odnosno korisnička podrška na broju 051/230-379, svakim danom od 8.00 do 20.00 časova i subotom od 8.00 do 16.00 časova.

Više informacija i kompletan spisak trgovačkih radnji u kojima možete kupovati na rate, potražite na linku.

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.