Kao lideri na tržištu mikrokreditiranja u BiH, godinama unazad ispitujemo potrebe svojih klijenata, kao i potencijalnih korisnika naših usluga.

Vodeći se željama stanovništva kojem je nerijetko potreban kratkorični kredit u cilju jačanja vlastite likvidnosti, ovoga puta uvodimo upravo takav jedan proizvod, a to je brzi keš kredit KEŠ PREMIUM u iznosu od 500KM, koji će se nalaziti u redovnoj ponudi.

Ukoliko ostvarujete određena primanja koja obezbjeđuju urednu otplatu kredita, novi ste klijent ili klijent koji je otplatio kredit u Mikrofinu, ovaj kreditni proizvod je namijenjen za vas.

Keš premium kredit u iznosu od 500 KM, moguće je dobiti sa 0% kamate, bez provizije i žiranta, uz rok otplate do 2 mjeseca. Brza, gotovinska isplata omogućiće da naši klijenti dobiju svoj novac odmah i bez nepotrebnih procedura.

Otplatu kredita je moguće izvršiti i do 6 mjeseci u jednakim mjesečnim anuitetima.

Smatrajući se odgovornom kompanijom koja vodi brigu o svojim potrošačima i promoviše brze i jednostavne procedure i uštedu vremena, Mikrofin daruje poklon uz svaki odobren kredit putem online aplikacije.

Zato, aplicirajte odmah za Keš premium kredit ovdje!

Za više informacija o kreditu možete se obratiti našoj korisničkoj službi na broju 051/230-379, svakim danom od 8.00 do 20.00 časova i subotom od 8.00 do 16.00 časova.

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.