Mikrokreditno društvo Mikrofin kroz svoje djelovanje klijentima nudi brza i sigurna kreditna rješenja, pri čemu uspješno nastavlja da širi poslovanje i mrežu poslovnica u Bosni i Hercegovini.

Ovog puta Mikrofin otvara dvije nove poslovnice i to u Hercegovini, odnosno u Posušju i Mostaru.

„Kao lideri na tržištu u oblasti mikrokreditiranja, MKD Mikrofin godinama unazad ispituje potrebe svojih klijenata, kao i novih potencijalnih korisnika naših usluga. Vodeći se željama tržišta i nastojanjima da budemo što bliže klijentima, Posušje je dobilo svoju prvu poslovnicu.
Poznato je da Mikrofin u Mostaru već duži niz godina uspješno radi i djeluje, ali zbog sve većeg interesovanja i potrebe da budemo dostupni na više lokacija i u svakom trenutku, otvorili smo još jednu kancelariju u najvećem gradu u Hercegovini
, rekao je Arnel Kaplan, šef filijale Mikrofina u Mostaru.

Podatak koji najbolje svjedoči uspješnom poslovanju Mikrofina jeste taj da, sa ova dva novootvorena objekta, naše mikrokreditno društvo ima čak 93 poslovnice u skoro svakom mjestu u Bosni i Hercegovini. Širenjem svog djelovanja unutar države, kako u velikim gradovima tako i u manjim opštinama, dokazujemo kvalitet svojih proizvoda koji su prepoznati od strane stanovništva BiH.

Nove poslovnice možete posjetiti na lokacijama:

  • Posušje: Bartola Kašića 1, 039/852-470
  • Mostar: Trg Ivana Krndelja 23 ( preko puta autobuske stanice); 036/333-685

Tokom proteklih godina, Mikrofin je plasirao preko 900.000 malih i mikro kredita preduzetnicima, poljoprivrednim djelatnicima i stanovništvu, te postao prepoznatljiv i pouzdan partner svim svojim klijentima.

Danas je Mikrofin dio grupacije koju čine još MF banka i Mikrofin osiguranje, a koja zapošljava preko 700 radnika.

Sve dodatne informacije o kreditnim proizvodima i lokacijama poslovnica MKD Mikrofin možete pronaći na njihovom oficijelnom sajtu: https://mikrofin.com/

 

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.