Mikrokreditno društvo Mikrofin otvorilo još jednu novu poslovnicu i to ovoga puta u Olovu. Vodeći se potrebama stanovništva i malih preduzetnika za jednostavnim i brzim kreditnim uslugama i željom da budu što dostupniji svim klijentima, nastavljaju širenje svog poslovanja u BiH.

Tokom 25 godina rada, Mikrofin se u svim većim gradovima u BiH pozicionirao kao siguran i pouzdan finansijski partner, a u posljednje vrijeme ovo mikrokreditno društvo stiglo je u skoro sve manje opštine u BiH, sa ukupno 94 poslovnice.

Pored prilagođene ponude potrošačkih kredita i kredita za poslovne aktivnosti, posebne finansijske pogodnosti upućene su prema poljoprivredi, kao jednoj od važnijih grana privrede u Olovu.

Tako će brojni poljoprivrednici, od momenta otvaranja poslovnice, imati na raspolaganju kredite do 50.000 KM, uz brojne pogodnosti u vidu odobravanja kredita bez žiranata, brze isplate, te mogućnosti grejs perioda.

Adnan Hajdarević, šef filijale Sarajevo, kojoj pripada i ekspozitura Olovo, rekao je da su mnogo vremena proveli osluškujući potrebe stanovništva manjih opština kojima je potreban stabilan i jak oslonac i finansijska podrška.

„Trudimo se da kroz svoje djelovanje budemo dostupni što većem broju građana Bosne i Hercegovine i na taj način im olakšamo pristup finansijskim sredstvima. Želimo da opravdamo status lidera na tržištu mikrokreditiranja kontinuiranom podrškom razvoju malih preduzetnika i privrede u cjelini, te pojednostavljenim postupkom dobijanja kredita, čija procedura klijentima ne oduzima mnogo vremena“, rekao je Hajdarević, dodajući da je otvaranje ove, kao i brojnih drugih poslovnica u manjim mjestima širom BiH, rezultat nastojanja da se približe svim građanima i brzo i efikasno odgovore na njihove finansijske potrebe. 

Više informacija o kreditnim proizvodima Mikrofina svi zainteresovani stanovnici Olova mogu da dobiju na adresi Branilaca br. 2 (Zanatski centar) ili pozivom na broj 032/825-120.

Kreditno osoblje će biti na raspolaganju svakog radnog dana od 08.00 do 16.00 časova.

 

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.