Poštovani klijenti,

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u Bosni i Hercegovini, a u vezi sa sprečavanjem širenja virusa korona želimo vas obavjestiti o mjerama koje ćemo preduzeti u svhu zaštite naših klijenata i zaposlenog osoblja:

  • Ograničićemo broj osoba koje istovremeno mogu biti unutar prostorija za rad sa klijentima. U jednom trenutku pored zaposlenih se može nalaziti samo jedan klijent. Pozivamo ostale klijente da radi svog i zdravlja svojih porodica sačekaju ispred poslovnice.
  • Osobe koje stoje ispred i unutar poslovnice molimo da poštuju obavezan prostorni razmak od najmanje 1 m.
  • Sve prostorije unutar poslovnica će biti pod pojačanom higijenskom zaštitom.
  • Ukoliko imate potrebe za dolaskom u prostorije Mikrofina molimo vas da prije dolaska svakako pozovete naše osoblje i dogovorite termin za sastanak. Naše osoblje vam i dalje stoji na raspolaganju svaki radni od 8 do 16 časova.
  • Brojeve telefona svih naših poslovnica možete pronaći na sljedećem linku https://mikrofin.com/kontakt/mapa-poslovnica, a svakako vam preporučujemo da koristite i ostale kanale komuniciranja sa našim osobljem kao što je Korisnička služba koju možete pozvati na broj telefona 051 230 379 ili nas možete kontaktirati putem Facebooka.

Čuvajte sebe i čuvajte druge.

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.