Nemate vremena da čekate u redovima, a neophodan vam je dodatni keš?

  • Bez naknade za obradu kredita i uz povoljniju kamatu
  • Do kredita uz samo jednu posjetu poslovnici Mikrofina – prilikom preuzimanja novčanih sredstava

Korišćenje digitalnih usluga je u konstantnom porastu. Danas kada gotovo svi imaju pametni telefon ili računar povezan na internet, postaje uobičajeno da sve, od hrane do kućanskih aparata, naručujemo putem interneta. Na sličan način telefon se koristi za plaćanje računa, praćenje online nastave i održavanje poslovnih sastanaka.

Na ovu ubrzanu promjenu navika i životnog stila posebno je uticala dvomjesečna kriza izazvana pandemijom, kada je veliki broj usluga premješten na internet. Držeći korak s aktuelnim trendovima, Mikrofin je omogućio гидра ссылка klijentima da sami izvrše svoju kreditnu analizu i apliciraju za brzi keš kredit u iznosima od 300 KM do 2.000 KM. Kredit je dostupan svima – i postojećim klijentima Mikrofina i onima koji to nisu.

Online keš kredit se odobrava u roku od 20 minuta sa bilo koje lokacije. Da bi klijent aplicirao za kredit elektronskim putem potrebno je da popuni jednostavnu online aplikaciju, a o odobrenju kredita će biti obaviješten putem SMS poruke ili mejla.

Klijent samo jednom posjećuje poslovnicu Mikrofina, kada je potrebno da na uvid ponese relevantnu dokumentaciju, nakon čega će mu biti omogućeno raspolaganje odobrenim novcem.
Popunite obrazac i uradite sami svoju kreditnu analizu putem linka https://brzikredit.mikrofin.com/

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.