Pedijatrijska služba DZ u Palama, zahvaljujući kompaniji Mikrofin, od danas je bogatija za medicinsku opremu koja će u mnogome olakšati rad kako ljekarima, tako i mališanima koji dolaze na preglede. Mikrokreditno društvo „Mikrofin“ doniralo je ovu opremu u vrijednosti dvije hiljade konvertibilnih maraka, a donaciju je uručio šef filijale Mikrofina u Rogatici Danko Bašević.

„Ovo je veoma značajna donacija koja je stigla u pravo vrijeme i ovom prilikom želim da se zahvalim kompaniji Mikrofin na humanom gestu i veoma značajnoj pomoći i podršci u ovom teškom vremenu“, rekao je dr Ivan Šarac, direktor DZ Pale.

Kako je istakla rukovodilac Službe za pedijatriju dr Gordana Tešić Banduka, ovo je do sada najvrijednija donacija koja je ovoj službi obezbijedila trenutno neophodne medicinske aparate i opremu, poput vage za mjerenje beba, kao i dio neophodnog inventara, među kojima je ormar za lijekove.

Šef filijale Mikrofina u Rogatici Danko Bašević podsjetio je da je Mikrofin više od 20 godina, sa preko 150 donacija aktivno učestvovao u podršci lokalnim zajednicama u kojima posluje, te da je ovom donacijom samo nastavio svoju misiju, da kroz društveno odgovoran rad gradi bolje i sigurnije društvo.

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.