Mikrokreditno društvo Mikrofin, kao lider na tržištu i pouzdan partner svim poljoprivrednicima i ove, jubilarne 25. godine postojanja, nastavlja sa podrškom, nudeći posebne pogodnosti i olakšice svojim klijentima.

Brojni poljoprivrednici žele da pokrenu ili unaprijede svoje poslovanje, međutim često im nisu dostupna dodatna sredstva. Iz tog razloga Mikrofin je omogućio kreditnu liniju koja uključuje iznose od 300 do 50.000 KM, uz mogućnost bez žiranata, te smanjenje nominalne kamatne stope za lojalne i klijente sa redovnom otplatom. Pored toga, obezbijedili su posebne poklone za sve koji se odluče da iskoriste ponudu do 14. aprila 2022. godine.

„Ispitujući tržište shvatili smo da je poljoprivrednicima potrebna stabilna podrška i oslonac. Kroz svoje djelovanje trudili smo se da im uvijek stojimo na raspolaganju, bilo da su u pitanju posebne finansijske pogodnosti, poput omogućavanja grejs perioda po potrebi, ali i dodatne edukacije i usavršavanja. Ove godine nastavljamo tu praksu, nastojeći da im u svakom trenutku budemo pouzdan partner“, istakla je Milijana Čavić, izvršna direktorica Mikrokreditnog društva Mikrofin.

 

 

Posebno je važna nefinansijska podrška klijentima kroz koju su sproveli edukacije na lokalnim nivoima iz različitih segmenata poljoprivrede. Takođe, realizovali su projekte kao što je Akademija za poljoprivrednike tokom koje su njihovi klijenti usvajali znanja stručnjaka iz različitih oblasti.

Mikrofin i ove godine nastavlja sa podrškom poljoprivrednicima i unapređenjem njihovog poslovanja kroz niz različitih proizvoda. Ističe se kao lider na mikrokreditnom tržištu sa ponudom kreditnih proizvoda, te profesionalnim pristupom uposlenika. Kroz razvijenu mrežu od gotovo 90 poslovnica širom Bosne i Hercegovine pruža sve potrebne informacije te stoji na raspolaganju svim poljoprivrednicima u zemlji.

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.