Usisavanje kuće mnogima spada među najdosadnije kućanske poslove. Oduzima nam puno vremena, a rezultati su vidljivi samo nekoliko sati kasnije, dok prašina i prljavština ponovo ne prekriju površine. Izgleda da to nije bio samo nama problem, već i tvorcima robot usisivača koji su razvili poseban sistem za čišćenje koje nam ne oduzima mnogo vremena.

Jedan takav stigao je na naše tržište, a u pitanju je Xiaomi Mi Robot Vacuum MOP – Essental. On ima snagu od 2200 Pa kojom uklanja najsitniju prašinu, ali i one veće mrve koje spadnu sa stola ili koje unesemo na obući. Posebno je pogodan za ljubitelje kućnih ljubimaca, jer je dovoljno jak da izvuče sve dlake iz tkanina.

 

 

Xiaomi Mi Robot Vacuum MOP – Essental dostupan je u IQ mobile prodajnim mjestima i sajtu, gdje možete da pronađete još dosta korisnih uređaja. Posebna pogodnost kod kupovine odnosi se na saradnju sa MKD MIKROFIN, koja omogućava otplatu na rate.

KAKO FUNKCIONIŠE UREĐAJ?

Upotreba usisivača je vrlo jednostavna jer sve kontrolišete putem Xiaomi aplikacije. Zahvaljujući njoj možete ga upaliti, upravljati rutom usisavanja, ugasiti, promijeniti način čišćenja te imati uvid u proces svih sesija korištenja na dnevnoj, sedmičnoj i mjesečnoj bazi.

Xiaomi Mi Robot posjeduje laserski senzor na sredini uređaja koji detektuje nečistoće. Spremnik za prašinu sadrži maksimalan kapacitet od 420 ml, dok spremnik za vodu ima kapacitet od 200 ml. U njemu su smještena tri sloja filtracije (najlon, spužva, HEPA) koji pomažu da se riješite i najmanjih čestica, što je posebna prednost za osobe koje pate od alergija.

Kada je u pitanju baterija i tu su stvari idealno usklađene. Ona je jačine od 2500 mAh, a kada se isprazni usisivač se sam vraća u bazu dok se ne napuni te nakon punjenja nastavlja sa čišćenjem.

Proizvođač napominje kako je poželjno da se u spremnik za vodu sipa destilovana voda kako bi se dodatno produžio vijek trajanja proizvoda.

Ovaj i još mnogo uređaja možete da pronađete u IQ mobile ponudi, na sajtu ili u radnjama. U saradnji sa Mikrokreditnim društvom Mikrofin, omogućena je kupovina na rate, sa otplatom od dva do 18 mjeseci. Takođe, Mikrofin ima razvijen saradnički odnos sa velikim brojem trgovačkih radnji koje vam mogu ponuditi robu široke potrošnje i dodatno olakšati uslove plaćanja.

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.