Mikrokreditno društvo Mikrofin i Sjemenarna potpisali su ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, koja će poljoprivrednicima u Bosni i Hercegovini dodatno olakšati kupovinu.

Sjemenarna je prepoznatljiv brend unutar poljoprivrednog sektora koji već 30 godina kupcima nudi visokokvalitetni sjemenski i sadni materijal, sredstva za zaštitu bilja, staklenu ambalažu, hranu i opremu za kućne ljubimce te razne druge robe široke potrošnje u poljoprivredi.

Sa druge strane, Mikrokreditno društvo Mikrofin ima razvijenu saradničku mrežu od preko 300 firmi u BiH, gdje su kupcima obezbijedili kupovinu robe na rate preko kredita za saradnju. Najveće prednosti ovog proizvoda su brzina odobravanja od 20 minuta te rok otplate do 18 mjeseci.

 

 

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo sklopili saradnju sa Sjemenarnom, liderom na tržištu te vodećim distributerom sjemenske robe. Cilj nam je da gradimo partnerske odnose sa kvalitetnim brendovima te da klijentima omogućimo jednostavnije procedure i lakšu dostupnost proizvoda“, ističu iz Mikrokreditnog društva Mikrofin.

Stanovništvo Bosne i Hercegovine moći će kupovati proizvode iz Sjemenarnine ponude u njihovim Agrocentrima u Čitluku, Širokom Brijegu, Ljubuškom, Posušju, Grudama te na dvije lokacije u Mostaru. Mrežom modernih i savremeno opremljenih maloprodajnih objekata kupcima nude najbolje proizvode, koje će sada moći otplaćivati i na rate. Popusti na kupovinu neće izostati jer članovima GRGA Kluba u Sjemenarni odobravaju fiksan popust od 5% na preko 95% asortimana iz ponude.

Pored Sjemenarne, klijenti Mikrofina na isti način mogu kupovati u prodavnicama računarske i bijele tehnike, sportske opreme, mobilnih telefona, ugostiteljskih objekata, ambulanti, poljoprivrednih apoteka, maloprodajnih lanaca, trgovina robom široke potrošnje i mnogih drugih.

Mikrofin je prepoznatljiv po brzoj realizaciji svih kretnih linija, a klijentima su na usluzi i operateri, odnosno podrška kontakt centra na broju 051/230-379, svakim danom od 8.00 do 20.00 časova i subotom od 8.00 do 16.00. Više informacija i kompletan spisak trgovačkih radnji sa kojima Mikrofin ima saradnju, potražite na linku.

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.