(ILIJAŠ, 12.5.2022.)

Mikrokreditno društvo Mikrofin zvanično je počelo sa radom i u Ilijašu. U pitanju je Mikrofinova 88. poslovnica u Bosni i Hercegovini, a imaju tendenciju da se i dalje šire zbog velike potražnje za proizvodima koje nude.

Sve veća potreba stanovništva za sigurnim partnerima koji su uvijek dostupni i pouzdani rezultirala je činjenicom da Mikrofin 25 godina nakon osnivanja i dalje nastavlja strategiju rasta na domaćem tržištu.  Shodno tome, od danas će i oni koji imaju otežan  pristup kreditima u Ilijašu moći da posjete Mikrofin, te dobiju praktične savjete i konkretnu pomoć.

Model našeg poslovanja temelji se na osluškivanju potreba klijenata i pružanju sigurne i brze usluge kreditiranja. Sugrađanima u Ilijašu želimo da predstavimo najbržu i najkompletniju uslugu dostupnu na tržištu, te da im olakšamo potražnju za dodatnim finansijama“, istakla je Sanja Babić Halilović, šef filijale Mikrofina u Zenici.

Postupak dobijanja kredita u Mikrofinu je maksimalno pojednostavljen, a procedure ne sadrže suvišne korake koji klijentu oduzimaju vrijeme.

Od 1997. Mikrofin je plasirao preko 900.000 malih i mikro kredita klijentima niskih prihoda i malim preduzetnicima, te na taj način podržao razvoj i rast njihovih poslova. Ove godine slavi jubilej, što dodatno naglašava da je 25 godina iskustva i rada moguće samo uz pažljivo prilagođavanje proizvoda potrebama pojedinaca.

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.