(Kiseljak, 16.5.2022.)

Mikrokreditno društvo Mikrofin od danas posluje i na području Kiseljaka. Ova vodeća mikrokreditna institucija u Bosni i Hercegovini uspješno nastavlja razvoj poslovne mreže na području Bosne i Hercegovini i trenutno posluje u 89 poslovnica.

Kao regionalni lider u oblasti mikrofinansiranja, Mikrofin je moderna kompanija koju odlikuje brzina i jednostavnost procedura. Tokom 25 godina postojanja svojim klijentima osiguravaju dostupnost proizvoda prilagođenih njihovim potrebama i uslovima.

„Prepoznali smo potražnju stanovnika Kiseljaka za našim uslugama i zbog toga danas sa zadovoljstvom otvaramo ovu ekspozituru. Imamo cilj da kroz najbolju i najkompletniju uslugu dostupnu na tržištu olakšamo pristup dodatnim finansijama svima onima kojima nisu dostupna zbog različitih ograničenja“, rekao je Adnan Hajdarević, šef filijale Mikrofina u Sarajevu.

Za jubilarnu, 25. godinu postojanja, iz Mikrofina su potvrdili da njihove klijente očekuju brojni noviteti. Među njima se nalaze i krediti za preduzetnike koji će kroz tromjesečnu akciju biti oslobođeni plaćanja provizije.

Od 1997. Mikrofin je plasirao preko 900.000 malih i mikro kredita klijentima niskih prihoda i malim preduzetnicima te na taj način podržao razvoj i rast njihovih poslova. Pored uspješnih poslovnih rezultata, Mikrofin je prepoznatljiv i po aktivnoj ulozi u društvenoj zajednici, kroz brojne donacije školama, bibliotekama, vrtićima,  pozorištima i drugim projektima iz oblasti obrazovanja i kulture.

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.