Mi smo

Profil

Mikrofin je mikrokreditno društvo iz Bosne i Hercegovine koje se bavi kreditiranjem. Od svog osnivanja 1997. godine, Mikrofin je regionalni lider u oblasti mikrofinansija.

Tokom proteklih godina Mikrofin je plasirao preko 900.000 malih i mikro kredita klijentima niskih prihoda i malim preduzetnicima i na taj način podržao razvoj i rast njihovih poslova.

 

Misija

Naša misija je kreiranje i pružanje profitabilnih kreditnih i nekreditnih proizvoda manje privilegovanim ljudima koji se bore za pristojan život svojim znanjem i vještinama. Naša usluga podrazumijeva maksimalno poštovanje vremena i potreba naših klijenata.

 

Razvojni put

Mikrofin je započeo aktivnost mikrokreditiranja u okviru Projekta lokalnih inicijativa Svjetske banke 1997. godine. Nakon što je stupio na snagu Zakon o mikrokreditnim organizacijama, 2001. godine Mikrofin se registrovao kao Mikrokreditna organizacija i u tom organizacionom obliku je poslovao sve do sredine 2007. godine. Pošto je, u februaru 2007. godine, započela primjena novog Zakona o mikrokreditnim organizacijama to je Mikrofin, tokom prvog polugodišta 2007. godine, preduzeo neophodne korake kako bi svoje poslovanje organizovao i uskladio sa odredbama novog Zakona.

Mikrofin je danas dio grupacije koju čine još MF banka i Mikrofin osiguranje, a koja zapošljava preko 700 radnika. Grupacija posluje kroz prodajnu mrežu koju čini više od 120 poslovnica.

Mikrofin kroz brojeve

0
Kancelarija
0
Klijenata
0
Zaposlenih

Kontakt

Mikrokreditno društvo "Mikrofin" d.o.o. Banja Luka


Adresa:
 Banja Luka – Vase Pelagića 22
Telefon: +387 51 230 330
E-mail: mikrofin@mikrofin.com
Radno vrijeme: 08:00 – 16:00

Pošaljite nam poruku

Molimo da popunite sva obavezna polja
Molimo da popunite sva obavezna polja
Molimo da popunite sva obavezna polja

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.