Mi smo

Mikrofin je mikrokreditno društvo posvećeno finansijskoj inkluziji preduzetnika, poljoprivrednika i pojedinaca, koji imaju otežan pristup bankarskom sektoru.

Misija i vizija

Finansijskom podrškom koju pružamo klijentima, direktno pospješujemo rast i razvoj mikro, i malih preduzetnika i poljoprivrednika te unapređujemo životni standard stanovništva, kroz finansiranje njihovih investicionih i tekućih potreba. Kao član finansijske grupacije sa pouzdanim finansijerima, i regionalni lider koji je iskustvo od 25 godina gradio razvijajući se zajedno sa svojim klijentima, Mikrofin je obezbijedio dugoročnu stabilnost, oslonac, uzajamno povjerenje i vjeru u buduće uspjehe. Širokom paletom kreditnih proizvoda te brzom i efikasnom uslugom podržavamo poslovne ideje naših klijenata, ulažemo u brojna domaćinstva i članove porodica, gradeći time bolje okruženje za sve stanovnike naše zemlje. Kreditima podupiremo izrastanje malih poljoprivrednih gazdinstva u preduzeća, kao i brojna privatna dostignuća, izgrađene domove i uljepšane živote. Tokom kriznih perioda ostajali smo i ostajemo uz svoje klijente pokazujući time da smo poslovni partner na kojeg klijenti mogu da računaju u svim okolnostima. 

Hrabrim i kontrolisanim preuzimanjem rizika, uz odgovornost prema sebi i drugima, pružamo finansijsku podršku klijentima koji imaju ograničen pristup bankarskom sektoru, čime doprinosimo socijalno-ekonomskom prosperitetu u Bosni i Hercegovini.

Razvojni put

Mikrofin je započeo aktivnost mikrokreditiranja u okviru Projekta lokalnih inicijativa Svjetske banke 1997. godine. Nakon što je stupio na snagu Zakon o mikrokreditnim organizacijama, 2001. godine Mikrofin se registrovao kao Mikrokreditna organizacija i u tom organizacionom obliku je poslovao sve do sredine 2007. godine. Pošto je, u februaru 2007. godine, započela primjena novog Zakona o mikrokreditnim organizacijama to je Mikrofin, tokom prvog polugodišta 2007. godine, preduzeo neophodne korake kako bi svoje poslovanje organizovao i uskladio sa odredbama novog Zakona.

Mikrofin je danas dio MF grupe koju čine još MF banka i Mikrofin osiguranje, a koja zapošljava preko 850 radnika. Grupacija posluje kroz prodajnu mrežu koju čini više od 130 poslovnica.

Mikrofin kroz brojeve

0
Kancelarija
0
Klijenata
0
Zaposlenih

Kontakt

Mikrokreditno društvo "Mikrofin" d.o.o. Banja Luka


Adresa:
 Banja Luka – Vase Pelagića 22
Telefon: +387 51 230 330
E-mail: mikrofin@mikrofin.com
Radno vrijeme: 08:00 – 16:00

Pošaljite nam poruku

Molimo da popunite sva obavezna polja
Molimo da popunite sva obavezna polja
Molimo da popunite sva obavezna polja

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.