Uprava

Tim Mikrokreditnog društva Mikrofin čini preko 360 zaposlenih, koji svakodnevno ulažu svoj trud, rad i ekspertizu kako bi Mikrofin stekao, ali već četvrt vijeka i čvrsto zadržao lidersku poziciju u mikrokreditnom sektoru. Rukovodstvo Mikrofina čine visokoobrazovani profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti mikrofinansija.

Sa njima na čelu mnogobrojnog tima, uz maksimalnu posvećenost klijentima, smjelim i svježim pristupom poslovanju, Mikrofin je danas na nivou snažne finansijske institucije, koja se stalno razvija i usavršava.
 

Milena Haneš – Direktor

Milena je u Mikrofinu od 2016. godine, gdje je najprije bila na poziciji stručnog saradnika za pravne poslove, zatim na poziciji rukovodioca Službe pravnih poslova, te na poziciji člana Uprave MF grupe. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

 
Ljubomir Mijić - izvršni direktor

Ljubomir je u Mikrofinu od 2007. godine. Svoju karijeru u MKD Mikrofin je započeo na poziciji kreditnog službenika, zatim na poziciji zamjenika šefa filijale, šefa filijale, te na poziciji menadžera tržišta. Diplomirao je na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Kontakt

Mikrokreditno društvo "Mikrofin" d.o.o. Banja Luka


Adresa:
 Banja Luka – Vase Pelagića 22
Telefon: +387 51 230 330
E-mail: mikrofin@mikrofin.com
Radno vrijeme: 08:00 – 16:00

Pošaljite nam poruku

Molimo da popunite sva obavezna polja
Molimo da popunite sva obavezna polja
Molimo da popunite sva obavezna polja

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.