Mikrofin nastavlja sa širenjem: Svečano otvorena 16. filijala u Travniku

Travnik, 17. 08. 2023.Mikrofin, vodeće mikrokreditno društvo u BiH, posvećeno finansijskoj inkluziji preduzetnika, poljoprivrednika i pojedinaca, svečano je otvorilo svoju 16. filijalu. Nova filijala, smještena na adresi Stanična bb Travnik (u zgradi autobuske stanice), uključuje pet kancelarija u Travniku, Novom Travniku, Bugojnu, Donjem Vakufu i Livnu.  

U sklopu svečanog otvaranja filijale, Mikrofin je uručio donaciju Udruženju „Sreća za sve“ iz Travnika. Ovo udruženje ima za cilj da kroz svoj rad i djelovanje pruži podršku djeci s poteškoćama u razvoju, ali i njihovim roditeljima, stvarajući toplu i brižnu okolinu za one kojima je pomoć najpotrebnija. Dodatno, Mikrofin je uložio u lokalni sport kroz donaciju Školi futsala „Pehar" Novi Travnik, obezbjeđujući lopte za futsal.

Ovim povodom Šemsudin Hrnjić, šef filijale Travnik, izjavio je: „Ponosni smo što širimo mrežu filijala i otvaramo ovu modernu filijalu u Travniku, gdje ćemo nastaviti pružati kvalitetne usluge našim klijentima. Otvaranje ove filijale je prilika da još jednom pokažemo svoju posvećenost razvoju lokalne zajednice kroz finansijsku podršku preduzetnicima i poljoprivrednicima. Osim toga, sretni smo što smo imali priliku da podržimo Udruženje „Sreća za sve“ iz Travnika kao i Školu futsala „Pehar“ Novi Travnik, kao dio našeg kontinuiranog zalaganja za one kojima je pomoć najpotrebnija.”

Mikrofin, kroz svojih 25 godina postojanja kao stub podrške lokalnim zajednicama, neumorno i nepokolebljivo pruža pomoć najmlađim i najranjivijim članovima društva putem donacija i sponzorstava vrtićima, školama i drugim ustanovama

S više od 100 poslovnica širom Bosne i Hercegovine, Mikrofin pruža brzu i efikasnu uslugu, hrabro i odgovorno preuzimajući rizike u cilju doprinosa socijalno-ekonomskom prosperitetu u Bosni i Hercegovini. Nova filijala u Travniku je još jedan korak u Mikrofinovom razvojnom putu, koji je započeo još 1997. godine. Nova filijala predstavlja kontinuirani napor ovog mikrokreditnog društva da pruži finansijsku podršku klijentima koji imaju ograničen pristup bankarskom sektoru, čime se dodatno doprinosi razvoju lokalnih zajednica.

Nova Mikrofinova filijala u Travniku otvorena je za korisnike svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 sati. Za sve dodatne informacije, korisnici se mogu obratiti na kontakt telefone 030 540 446 i 030 540 447.

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.