Jajce, 17. januar 2024. – Mikrofin je danas svečano otvorio novu poslovnicu u Jajcu kako bi omogućio pružanje kvalitetnih mikrokreditnih usluga i podršku preduzetništvu i poljoprivrednicima u toj lokalnoj zajednici.

Širenje mreže poslovnica predstavlja nastavak strategije kojom se unapređuje životni standard stanovništva, kroz finansiranje njihovih investicionih i tekućih potreba.

Kancelarija u Jajcu je čak 104. Mikrofin lokacija koju je otvorilo ovo mikrokreditno društvo u Bosni i Hercegovini.

„Otvaranjem kancelarije u Jajcu, ne samo da smo proširili našu mrežu poslovnica, već smo i omogućili lakši pristup našim uslugama za klijente u ovom dijelu zemlje. Ovo je još jedan korak u našoj misiji da pružimo podršku ekonomskom razvoju i preduzetnicima u svim krajevima Bosne i Hercegovine", istakao je Šemsudin Hrnjić, šef Mikrofinove filijale Travnik.

Nastavljajući svoju misiju da su ljudi uvijek na prvom mjestu, Mikrofin je još jednom potvrdio i svoju posvećenost društvenoj odgovornosti. Donacija je ponovo otišla u prave ruke, i to Udruženju za djecu s poteškoćama u razvoju "Vodopad ljubavi" u Jajcu.

Nedavno priznanje – srebrni rejting koji je dodijelila agencija MicroFinanza Rating dodatno potvrđuje Mikrofinovu posvećenost transparentnosti, etičnosti i prilagodbi usluga specifičnim potrebama klijenata. Ovo priznanje, prvo takve vrste u Bosni i Hercegovini, predstavlja potvrdu kontinuiranih napora i kvaliteta usluga koje pruža Mikrofin.

Kao lider u mikrokreditnom sektoru sa više od 26 godina iskustva i sa preko 70.000 zadovoljnih klijenata, Mikrofin se ističe kao pouzdan partner u stvaranju bolje budućnosti za sve.

Za više informacija o uslugama i podršci koju Mikrofin pruža, klijenti se mogu obratiti novootvorenoj kancelariji u Jajcu ili posjetiti oficijelnu web stranicu mikrofin.com .

Zaposleni u kancelariji u Jajcu, koja se nalazi na adresi ZAVNOBiH b.b, na usluzi su svim zainteresovanim radnim danima od 8 do 16 sati ili telefonom na broj 030/276-614.

 

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.