ZAHTJEV ZA POMOĆ U PREVAZILAŽENJU NEGATIVNIH EKONOMSKIH POSLJEDICA UZROKOVANIH POJAVOM VIRUSNOG OBOLJENJA „COVID – 19“ (za fizička lica)

MKD Mikrofin je pouzdan partner svojim klijentima, u svim okolnostima, a posebno u teškim. Ukoliko je pandemija virusnog oboljena „COVID – 19“ promijenila i ugrozila imovinsko stanje Vas i Vašeg domaćinstva, molimo Vas, da nam, popunjavanjem dole traženih podataka pomognete da zajedno iznađemo najbolje rješenje za Vas i da zajedno prebrodimo teške trenutke. Naš kreditni službenik će Vas kontaktirati, po prijemu zahtjeva.
Molimo Vas da navedete razloge uzrokovane pandemijom „COVID – 19“, zbog kojih niste u mogućnosti da otplaćujete trenutne obaveze po kreditu:U kontaktu sa našim kreditnim službenikom, informišite se o mogućimnačinima za prevazilaženje problema u otplati kredita, u vidu:
Izmjene prvobitno ugovorenih uslova kredita (u skladu sa Odlukom entitetskih agencija za bankarstvo o privremenim mjerama mikrokreditnih organizacija za ublažavanje negativnih ekonomskih posljedica uzrokovanih virusnim oboljenjem „COVID – 19“)
…. i u roku od 3 dana očekujte naš prijedlog, najboljeg rješenja za Vas!

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.